1.7.11

assalamulaikum..


Hai, kengkawan...( ade ke lagi kawan aku?.huhu ) nak share gmba kat korang...if rasa nk aku ambk gamba korang..just PM kat pesbuk je k? ( see serak ) jangan malu dan segan..i know, ramai lagi photographer yg lebih hebat karya mereka dari aku....aku mmg salute kat dorang.....dari dorang jugak lah aku belajar semua ini...tapi masih byk yg perlu di perbaiki...

Kalau korang rasa nk aku shoot tuk majlis korang msj kat no aku or PM kat pesbuk ni link dier soul optic photography k? asalnye soul optic ni dari sahabat aku..dier yg create page ni..dan byk ajar aku first2 editing dulu..then, dier semakin bz, bz, bz, bz, bz,......tape bro, aku faham keadaan kau...

Tapi kalau ade masa, jom lah kita lepak2 cm dulu kala ye?..heee...
ni gamba yg tunang 26/6/11 ritu..gambar dari budak baru belajar..





p/s : saya tidak sehebat org lain..tapi saya akn buat yg terbaik utk kenangan anda..hee :)

4 ulasan:

*** iyatieku ayune *** berkata...

Semua orang bisa menjadi orang hebat! Tidak percaya? Ko akan jadi hebat suatu ari nanti....yang penting kerja keras, jujur dan doa....insyaallah

Eyka berkata...

wahhhh!! ;D cantik la serak..meh la men photoshoot dgn eyka gn domo plak! hehe:P

c-serak berkata...

jom !
hahah! XD

Eyka berkata...

jommm...;p

MaSa iTu EmAs...