6.3.11

belajar - belajar ambik gamba..huhu..

kat bawah ni gamba yg aku baru je ambk dalam dua tiga minggu lepas ngn mggu ini..
selamat menonton geng dan kawan2..huhu..














Aku mula mengikuti kawan-kawan aku g shoot sana sini...huhu..
masih belajar dlm bidang ini..walaupun tidak ada diploma dan ijazah dalam bidang ini..
just, sekadar hobi yg tidak berapa lama dan baru...
sejak dari kecik aku suka nk ambk gmba ni..tp tidak kesampaian...
now, dh keje dan ade duit sikit ( boleh lah..huhu..padahal selalu pokai..hehe )
namun aku masih belajar, dan terus belajar...walaupn pada mula korang tgk aku mmg korang rasa nk penampar je muka aku..huhu..tp, dh jmpa tune, konferm kawtem pnya..xdahal lah..haha..

p/s : Aku nk kosentret pada apa yg aku minat sekarang....xnk fikir ape2 lagi..just mau menambah ilmu didalam diri aku..then, mana tau ade rezeki...alhamdulilah... ( bukan kawen yer, harap maklum..huhu )

selamat menonton..hehe...kalau nk shoot ngn saya pn buleh..hehe


2 ulasan:

fyna berkata...

waaaaa..
hebat..
pasnih bley la ajar saya lak..

c-serak berkata...

jomlah..xdehal..hahaha..

MaSa iTu EmAs...