22.3.11

new entry..

disini sy ingin memberitahu, andai selama korang kenal aku..
aku nk mntk maaf kalau ade yg terasa dgn cara aku berkawan...
bukan niat aku nk berlagak atau pn perli...
aku cuma bergurau..xde pn nk hina ape2...

saya cuma nk mencari kawan dan mencari ilmu..salah ke??
saya tahu saya new comer, bg saya xsalah pn kalau nk bg pendapat atau tegur saya..
itu suma saya xkesah..nk hentam saya, hentam lah..
saya bukan nk mencari musuh...tidak sesama sekali itu niat nye..

harap sudi2 lah berkongsi idea dan pendapat ngn saya...
saya tolong anda, anda tolonglah saya..
xsalah kan mencuba sesuatu??
sekali lagi saya mintak maaf jika cara saya selama ini, membuat kan korang suma sakit hati...

2 ulasan:

Cempaka Biru berkata...

True! Luahkan saja apa yg nak diluahkan as long u know the limits. Jangan sampai ada yang terluak kat balai polis mcm blogger hanif.

Salam ziarah. teruskan perjuangan berblogging anda!

c-serak berkata...

mekasih diats sokongan anda..huhu~

MaSa iTu EmAs...