2.10.09

sambungan 4...

sbnrnye..byk lagi 2 yg xde..aku kongsi sket je 2..hehehe..erm, sedor x sedor..tau2 je dah form 4 beb..aku ambik aliran sastera..tp bukan yg menyajak2 tuh..hehehe..bidang perdaggangn..aku jadi ketua tingkatan beb time 2..cube korang bayang kan..dgn sore aku yg serak ni..jerit "bgn!!..selamat pagi cikgu"..bagaimanakah bnyi nyer kedegaran..hahaha.smpi ckgu2 pn kater..praktis lagi ye shahril..hehehe..klas ni aku ade blaja melukis..aku minat giler seni neh...bes dow..aku penah lukis gmba yg ala2 kt cm 2(central market).tp xde la sehebat mereka..hahahaha..bleh la...time ni aku masih lagi aktif dgn aktiviti sekolah..bes giler..ptg2 mencantikkan sekolah..xlame pastu..aku pn pindah ke sekolah lain...

name sekolah 2 sek men teknik bentong@teknik tengku ampuan afzan bentong...bpe aribulan ntah aku masuk..lupa plak.aku dpt pengurusan perniagaan(ppn)..hahahaha.sume pmpn,ade dua org je laki termasuk aku..tp seb baek kombine ngn klas eletrik.so,jadi la PE name klas aku.hehehe..aku apply skulah 2 sebb ade sorang jiran aku neh..dier blaja silat ngn aku jugak..dier criter skolah teknik ni bes..so aku pn aply..yg bes nye 2 aku msuk x kene orintasi pn..hahaha..

aku igt lagi mase aku mule2 masuk skulah 2..dgn sekor org pn aku xkenal..tibe2 je ade sorang mamat ni,kebetulan dier pn duk slayang...name dier dolah,tp dier promote name dier boy..konon2 kalo org dtg slyng 2.petik je name boy msti gerun..hahaha.(padahal bape ramey yg ade nme boy kt slyng 2).dier la yg stat pggl aku shah...2 yg mlekat nme 2 smpi la ke hari ni..huhu
lagi satu name aku lupe nk gtau..serak...ha,yg ni..ade rumate aku kt teknik 2..time 2 mule2 mmg pggl shah..shah..shah kan..dah lame..depa dgr sore aku serak je..trus depa pggl aku serak..hahaha..dari situ la name2 aku ni shah serak..hahahaaha..siot je..mak bapak aku bg name sdap2..las depa pggl aku nme begitu..hehehehe..tp wa tarak hal..asal jgn hina nme bpk aku suda..huhu..

susah jugak la nk menyesuaikan diri kt situ..huhu..first cikgu yg aku xdpt lupe smpi hari ni..cikgu azman(sains),azmi(akaun),ckgu pemprosesan maklumat aku 2(sori ckgu sy lupa nma),hashim(warden),yahya(warden),faisal(warden),anuar(warden),sape lagi eh..ramai jugak la..hahahaha..2 sume ckgu yg byk marah aku,denda aku...huhu..trima kasih ckgu kerna byk bersusah payah mendidik sy menjadi insan yg berguna...jasamu akn ku kenang smpi biler2...

byk beb knangan kt dlm sek teknik ni..hahaha..mule2 je aku masuk,dh di perhatikan tau x..hahaha..takut aku beb..mcm penjenayah lak aku rase disitu..huhu..tp dlm beberapa bulan pastu dh ok da...sume bleh kawtim meh...yg xbleh bla 2..biler ade kes je kt hostel..aku msti join pnye la..time 2 aku mmg ngam giler ngn senier(form 5)..ade dgr je kes budak curik..mmg lunyai la bdk 2 kene blasah..hahaha.tp aku tgk je..huhu..time 2 back up mmg besa la kan..kater ade org jage kan...g bentong je..xdehal..hahaha.tp skang aku nk g..mau kene paw aku nnti..hehehe.

time aku form 4 ni..jiwa hiphop aku xlentur lagi tau..aku ngn sorg senier ni(name dier joe)..saje nk try kembangkan budaya hiphop ni..ramey gak la yg folo time 2..hahaha..tp xde tubuh name kmpulan la kan..hahaha..kitorang breakdance kt tpt study(prep).huhu..yela..xde bende nk bwt kan...joget la ape lg meh..erm,xlame pstu...skulah nk bwt smbutan merdeka..kitorang saje jela nk promote kan diri..mane la tau kot2 terpilih ke kan..hahaha..sempat gak la bwt..tp berterabor..ape yg dirancang x menjadi..sorg ptt bwt bende ni,tp dier bwt bende lain..hahaha..ramey jugak la gadis2 dtg tgk...hehehehe..las2..xterpilih..bgg je..huhu..

nk bwt cmne,xde rezki nk terpilih..hehehe..erm..esok nye..abeh budak klas aku tnye mcm2..nek letih..hahaha(dh mcm artis bai.)huhu..

hahahaha...2 baru kisah aku time form 4 meh...ade lagi sambungan nye..nntikan selepas ini....hahahaha

2 ulasan:

aL Pain berkata...

ko igngat blog ni bigrafi ko..??

hahaha..wa da folo lu..folo wa balik..

c-serak berkata...

hahaha..saje je dow..aku xtau nk tulis ape..hahahaha

MaSa iTu EmAs...